Feestavond

Dit jaar gaat het weer gebeuren!! Er wordt flink feest gevierd op eerste paasdag in de Velswijk!
Het grootste, gezelligste en meest spectaculairste paasvuur van Oost-Nederland, dit jaar op zondag 9 april 2023.

Om 20:30u start de lampionnenoptocht en om 21:00u wordt het paasvuur ontstoken. Dan barst het feest los en is er natuurlijk weer volop gezelligheid in de feesttenten met lekkere drankjes en een bomvol muziekprogramma:

Cafétent:

Met grote paasvreugde kunnen we jullie mededelen dat we dit jaar wederom de heren van Cabrio hebben weten vast te leggen! 🔥🔥
Vorig jaar hebben zij vakkundig de cafétent op zn voetstuk doen laten trillen. Ze hebben ons verzekerd dat ze dat dit jaar nog eens dunnetjes over te doen!!…
Kom deze rasartiesten aanschouwen op eerste paasdag in de cafétent bij Paasvuur Velswijk! En laat je meeslepen in hun onuitputtelijk repertoire en hun aanstekelijke energieke 100% live show.

Megatent:

Deze sexy feest artiest zal met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves je komen verleiden en Paasvuur Velswijk omtoveren tot een ongekend hoogtepunt!
Je kent hem ongetwijfeld van zijn hits: “Hut verbouwen”, “Captain Jack”, “Brandweerman Jack” of zijn recente carnavalshit “’t is Carnaval”. In 2022 is hij uitgeroepen tot populairste party Act!
Eerste Paasdag komt Vieze Jack naar de Velswijk en natuurlijk neemt hij ook dit keer zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!
Achter de schermen is Thys al een vertrouwd gezicht bij Paasvuur Velswijk, maar dit jaar is zijn debuut als host in de Megatent.
Deze feesttijger ken je wellicht als de energieke DJ bij de Radstake, Cafe Bubbels of andere feesten in de regio.
Aan enthousiasme ontbreekt het niet bij hem en dat zal hij ook laten merken met zijn opzwepende hits en partykneiters.

Klik hier voor tickets

Klik hier om je tickets te bestellen