Line-up

Paasvuur Velswijk

🔥 > Paasvuur Velswijk < 🔥🎪 Cafétent:🎤 Peter Borkes💿 DVD/DJ Mike van Doorn🎪 Megatent:💣 Beatcrooks🚀 DJ Von Lane🎉 Feest DJ MartinCheck voor meer info:💻 www.paasvuurvelswijk.nl#paasvuur #velswijk #pasen #eerstepaasdag #bijzijnismeemaken #fissa #party #pv18 #beatcrooks #peterborkes #mikevandoorn #vonlane #feestdjmartin

Geplaatst door Paasvuur Velswijk op woensdag 7 maart 2018

Mike van Doorn heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met draaien. Hij is in het oosten van Nederland een begrip, maar ook de rest van Nederland en het buitenland weten hem inmiddels te vinden. Mike is hier in de regio voornamelijk bekend van City Lido in Groenlo, De Radstake in Varsseveld en Café Leuven in Aalten Mike van Doorn is een graag geziene gast op festivals en kermissen. Door zijn grote ervaring en allround muziekkennis weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen. Hij draait de lekkerste muziek uit de jaren 70, 80, 90 en 00’s. Allemaal compleet met videoclip.

Deze zanger/rasentertainer is bekend geworden als bandlid van de band KalibeR, waarin hij maarliefst 30 jaar speelde. Tegenwoordig is hij druk bezig met zijn solo carrière en is hij te vinden op menig (tent)feest in de regio of in de Oostenrijkse aprés-ski. Op zondag 1 april zingt hij, in onze cafétent, de lekkerste Duitse schlagers en Hollandse feestnummers.

DJ Von Lane is een enthousiaste en ervaren dj uit het pittoreske Westendorp. Zijn naam staat voor de betere elektronische muziek, denk daarbij aan de lekkerste moombahton, house en dance. Hij stond vele malen als voorprogramma van diverse grote namen (Broederliefde, Moksi, Dyna, Yellow Claw, Mr. Polska, etc., etc.) in verschillende uitgaansgelegenheden. Denk eens aan Stadsfeest Doetinchem, Varsseveldse kermis, De Radstake, Paaspop Zieuwent, City Lido, ze staan allemaal op z’n lijstje! En nu kan hij Paasvuur Velswijk ook toevoegen aan dit lijstje. Zondag 1 april, 21:00u; Megatent Paasvuur Velswijk!

Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen Paasvuur Velswijk compleet rampeneren! Deze badboys stonden afgelopen jaar o.a. op festivals als Defqon.1, Reurpop. e.v.a.. Met hun beukende bangers tot smerige shizzle, vliegen de happy høkers compleet “uut de bochte”…  Schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!!

Inmiddels mogen we hem haast onze huis-DJ noemen. Elk jaar weer een groot feest met deze lokale topper… Met de meest opzwepende “feel-good” muziek brengt Feest DJ Martin de feestvreugde op Paasvuur Velswijk tot ongekende hoogte. De confetti en opblaaskrokodillen vliegen je om de oren. Hij doet er alles aan om ook deze avond er weer een “vlammende” show van te maken.